Sää suosi hyväntekeväisyysnäyttelyämme

BIS toy-villakoira Elpianko’s Heart Full Of Joy, omistaja Siimes Pia & Käki Pia

Toukokuisena viikonloppuna erinomaisissa puitteissa Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa pidetty näyttelyviikonloppumme onnistui hyvin ja pääsimme tavoitteeseemme: Voimme lahjoittaa Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:lle ja Suomen Autismikoira ry:lle molemmille 5000 €.

Ryhmänäyttelyyn ryhmille FCI 3, 8 ja 9 osallistui yli 600 koiraa ja kaikkien rotujen pentunäyttelyymme yli 300 pentua. Tuomarit kiittivät erityisesti näyttelyn hyvää ilmapiiriä ja sitä, että hyväntekeväisyys kiinnostaa näin laajasti koiranäyttelyharrastajia.

Ryhmänäyttelyn kauneimmaksi koiraksi valittiin toy-villakoira Elpianko’s Heart Full Of Joy, omistaja Siimes Pia & Käki Pia ja pentunäyttelyn kauneimmaksi picardienpaimenkoira Cassiopée Lys Et Lions De La Picardie, om. Nevalainen Arja. Kaikki tulokset löytyvät Showlinkin tulospalvelusta

BIS-pentu picardienpaimenkoira Cassiopée Lys Et Lions De La Picardie, om. Nevalainen Arja

Kiitos näytteilleasettajille, että kaikista näyttelyistä olitte valinneet juuri meidän näyttelymme ja myös teille ulkomuototuomarit, kehätoimitsijat, järjestyksenvalvojat, talkoolaiset ja koko näyttelytoimikunta.

Erityiskiitos Pedigreelle lahjoittamistanne ruokapalkinnoista ja Showlinkille yhteistyöstä.

Seuraavan näyttelymme päivämäärä on jo tiedossa: 24-25.5.2025, pistäkääpä jo kalenteriin. Lauantaina on ryhmänäyttely ryhmille FCI 1, 3 ja 9 ja sunnuntaina kaikkien rotujen pentunäyttely. Sunnuntaina on myös HSKP:n seura- ja kääpiökoirajaoston ryhmänäyttely ryhmille FCI 2 ja 9.

Tervetuloa myös vuonna 2025 tekemään kanssamme hyvää

Kaikki lahjoitukset