Lahjoitukset

Lahjoituskohteemme vuonna 2017 on Wise Nose – Suomen hajuerottelu ry

Wise Nose -Suomen hajuerottelu ry on koirien hajuerottelukoulutukseen ja -työskentelyyn erikoistunut yhdistys. Erikoiskoulutetut hajukoirat osaavat ilmaista opetetun hajun eri näytteistä kuten veri, sylki, iho, virtsa ja seerumi, ja tunnistaa varhaisessa vaiheessa erilaisia sairauksia kuten syöpä, borrelioosi ja hypotyreoosi.

Hyväntekeväisyys on Ladies Kennel Clubin toiminta-ajatus. LKC  on jo kerännyt varoja hyväntekeväisyyteen lähes 80.000 EUR joka toinen vuosi järjestämällään ryhmänäyttelyllä. Ensimmäinen virallinen näyttely järjestettiin vuonna 1987 ja vuosi 2017 onkin näyttelyn 30-juhlavuosi.

Hyväntekeväisyyskohteet ovat vaihdelleet, mutta ovat aina tarkkaan mietittyjä. Lähes poikkeuksetta kohteisiin on liittynyt koira. Kohteina ovat olleet mm. Tullin huumekoirakoulu, Etsijäkoirat ry, Koirat kasvatus-ja kuntoutustyössä ry ja viimeksi Avustajakoira ry.

Ladies Kennel Club lahjoittaa 1500 EUR kuulo- ja tukikoirien koulutukseen

  Tarve omalle kuulo- tai tukikoiralle on kasvanut viime vuosina. Suomen kuulo- ja tukikoirat ry valitsee uudet asiakkaat hakemusten ja haastattelujen perusteella. Kevään 2018 koulutukseen haki ennätysmäärä koirakkoja, joista pystyttiin ottamaan koulutukseen vain 12. Jonoon jäi tavallista enemmän koulutukseen sopivia koiria ja motivoituneita ihmisiä. LKC:n Continue reading Ladies Kennel Club lahjoittaa 1500 EUR kuulo- ja tukikoirien koulutukseen

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset | Leave a comment