Lahjoitukset

Hyväntekeväisyys on Ladies Kennel Clubin toiminta-ajatus. LKC  on jo kerännyt varoja hyväntekeväisyyteen yli 100.000 EUR joka toinen vuosi järjestämällään ryhmänäyttelyllä. Ensimmäinen virallinen näyttely järjestettiin vuonna 1987 ja vuosi 2017 oli näyttelyn 30-juhlavuosi.

Hyväntekeväisyyskohteet ovat vaihdelleet, mutta ovat aina tarkkaan mietittyjä. Lähes poikkeuksetta kohteisiin on liittynyt koira. Kohteina ovat olleet mm. Tullin huumekoirakoulu, Etsijäkoirat ry, Koirat kasvatus-ja kuntoutustyössä ry, Avustajakoira ry, Suomen kuulo- ja tukikoirat ry, myös muita hyviä kohteita on mahtunut mukaan kuten Sairaalaklovnit.

Luettelo tehdyistä lahjoituksista

Sää suosi hyväntekeväisyysnäyttelyämme

Toukokuisena viikonloppuna erinomaisissa puitteissa Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa pidetty näyttelyviikonloppumme onnistui hyvin ja pääsimme tavoitteeseemme: Voimme lahjoittaa Suomen kuulo- ja tukikoirat ry:lle ja Suomen Autismikoira ry:lle molemmille 5000 €. Ryhmänäyttelyyn ryhmille FCI 3, 8 ja 9 osallistui yli 600 koiraa ja kaikkien rotujen pentunäyttelyymme yli 300 pentua. Tuomarit kiittivät erityisesti näyttelyn hyvää ilmapiiriä ja sitä, että hyväntekeväisyys … Jatka lukemista ”Sää suosi hyväntekeväisyysnäyttelyämme”

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset, Näyttelyt | Leave a comment

Vieraana autismikoira Roosa

Roosa työvaljaissaan Ladies Kennel Club LKC järjestää joka toinen vuosi muutaman roturyhmän ryhmänäyttelyn ja ryhmänäyttelyn höysteenä myös kaikkien rotujen pentunäyttelyn toisena päivänä. LKC on hyväntekeväisyysyhdistys ja tulos, joka näyttelyistä tulee, menee hyväntekeväisyyteen. Kohteena on jokin sellainen asia, jossa koiralla on keskeinen rooli. Tulevan näyttelyn tuotto lahjoitetaan tällä kertaa autismikoirille ja kuulo- ja tukikoirille. LKC:n vuosikokouksen … Jatka lukemista ”Vieraana autismikoira Roosa”

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset | Leave a comment

Vierailu kuulo- ja tukikoirien luona

5.9.2022 vietetään kansainvälistä hyväntekeväisyyden päivää ja yhdistyksemme sai kutsun tulla tapaamaan kuulo- ja tukikoiria Valkoiseen taloon Helsingin Haagaan. Suomen kuulo- ja tukikoirat ry halusi kiittää Ladies Kennel Clubin jäseniä saamastaan lahjoituksesta. Kuulo- ja tukikoirayhdistys oli valittu vuoden 2021 näyttelymme lahjoituskohteeksi, mutta koronapandemia muutti suunnitelmat. Näyttelyn peruuntumisen vuoksi pystyimme lahjoittamaan ”vain” 5000 €. Sen avulla kuitenkin … Jatka lukemista ”Vierailu kuulo- ja tukikoirien luona”

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset | Leave a comment

Ladies Kennel Club jo 40 vuotta!

Ladies Kennel Clubin jäsenet viettivät mukavan illan hyvän seuran ja iltapalan merkeissä. Illan aikana jaettiin ansiomerkit pitkään aktiivisesti yhdistyksessä toimineille. Muistimme myös niitä jäseniämme, jotka ovat hiljattain täyttäneet ”pyöreitä”

Posted in Ajankohtaista, Jäsenille, Lahjoitukset | Leave a comment

Rotukoirakävely 2021 kutsuu kävelemään hyvää 8 paikkakunnalla

Lue lisää tukikoirakkotoiminnasta! Kokoontumistiedot eri paikkakunnilla:

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset | Leave a comment

Rotukoirakävely 2020 Helsingissä, Lahdessa, Tampereella, Vaasassa ja Seinäjoella

Rotukoirakävely on nyt jo neljättä kertaa Suomessa järjestettävä hyväntekeväisyystapahtuma. Aiemmilla tapahtumilla on kerätty mukavasti varoja ja tuotu näkyvyyttä niin hyväntekeväisyyskohteille kuin hyvinvoiville rotukoirille.

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset | Leave a comment

Rotukoirakävely 2019 sunnuntaina 1.9. klo 13-15 Töölönlahdella, Helsingissä

Rotukoirakävely on kolmatta kertaa Suomessa järjestettävä hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tuotto menee tänä vuonna lyhentämättömänä Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n tukemiseen.

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset | Leave a comment

Rotukoirakävelyllä 2018 hyvä tuotto

Rotukoirakävely järjestettiin 2018 toista kertaa yhdessä Suomen Koirankasvattajat ry – SuKoKan kanssa. Tänä vuonna hyväntekeväisyystapahtuman tuotto 2.464,89 € meni lyhentämättömänä Hypokoira ry:lle hypokoirien kouluttamiseen! Sää suosi tapahtumaa ja paikalle kerääntyi osallistujia, yksin, kaksin ja joukkueittain, kaikki yhtä hyväntuulisina auttamaan hypokoiria ja olemaan mukana.

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset | Leave a comment

Ladies Kennel Club lahjoittaa 1500 EUR kuulo- ja tukikoirien koulutukseen

Tarve omalle kuulo- tai tukikoiralle on kasvanut viime vuosina. Suomen kuulo- ja tukikoirat ry valitsee uudet asiakkaat hakemusten ja haastattelujen perusteella. Kevään 2018 koulutukseen haki ennätysmäärä koirakkoja, joista pystyttiin ottamaan koulutukseen vain 12. Jonoon jäi tavallista enemmän koulutukseen sopivia koiria ja motivoituneita ihmisiä. LKC:n 1500 EUR lahjoituksen avulla Suomen kuulo- ja tukikoirat ry pääsee aloittamaan syksyllä uuden, pienemmän lisäryhmän. ”Näin … Jatka lukemista ”Ladies Kennel Club lahjoittaa 1500 EUR kuulo- ja tukikoirien koulutukseen”

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset | Leave a comment

Ladies Kennel Club lahjoitti Sairaalaklovnit ry:lle 2000 €

Ladies Kennel Club lahjoitti 1.11.2017 Sairaalaklovnit ry:lle 2000 €. Lahjoitusvaroilla toimiva Sairaalaklovnit ry tekee tärkeätä työtä pienten potilaiden ilahduttamiseksi Yliopistollisissa sairaaloissa. Kuvassa vasemmalta Carina Kitti (LKC), Klovnitohtori Hösselström, Annette Relander (LKC) ja Aino Viertola Sairaalaklovnit ry:n toiminnanjohtaja.

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset | Leave a comment