Lahjoitukset

Hyväntekeväisyys on Ladies Kennel Clubin toiminta-ajatus. LKC  on jo kerännyt varoja hyväntekeväisyyteen yli 100.000 EUR joka toinen vuosi järjestämällään ryhmänäyttelyllä. Ensimmäinen virallinen näyttely järjestettiin vuonna 1987 ja vuosi 2017 oli näyttelyn 30-juhlavuosi.

Hyväntekeväisyyskohteet ovat vaihdelleet, mutta ovat aina tarkkaan mietittyjä. Lähes poikkeuksetta kohteisiin on liittynyt koira. Kohteina ovat olleet mm. Tullin huumekoirakoulu, Etsijäkoirat ry, Koirat kasvatus-ja kuntoutustyössä ry, Avustajakoira ry, Suomen kuulo- ja tukikoirat ry, myös muita hyviä kohteita on mahtunut mukaan kuten Sairaalaklovnit.

Luettelo tehdyistä lahjoituksista

Rotukoirakävelyllä 2018 hyvä tuotto

Rotukoirakävely järjestettiin 2018 toista kertaa yhdessä Suomen Koirankasvattajat ry – SuKoKan kanssa. Tänä vuonna hyväntekeväisyystapahtuman tuotto 2.464,89 € meni lyhentämättömänä Hypokoira ry:lle hypokoirien kouluttamiseen! Sää suosi tapahtumaa ja paikalle kerääntyi osallistujia, yksin, kaksin ja joukkueittain, kaikki yhtä hyväntuulisina auttamaan hypokoiria ja olemaan mukana. Haluamme kiittää jokaista Rotukoirakävelyn osallistujaa ja tukijaa. Ilman teitä emme voisi onnistua! … Jatka lukemista ”Rotukoirakävelyllä 2018 hyvä tuotto”

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset | Leave a comment

Ladies Kennel Club lahjoittaa 1500 EUR kuulo- ja tukikoirien koulutukseen

  Tarve omalle kuulo- tai tukikoiralle on kasvanut viime vuosina. Suomen kuulo- ja tukikoirat ry valitsee uudet asiakkaat hakemusten ja haastattelujen perusteella. Kevään 2018 koulutukseen haki ennätysmäärä koirakkoja, joista pystyttiin ottamaan koulutukseen vain 12. Jonoon jäi tavallista enemmän koulutukseen sopivia koiria ja motivoituneita ihmisiä. LKC:n 1500 EUR lahjoituksen avulla Suomen kuulo- ja tukikoirat ry pääsee aloittamaan syksyllä uuden, pienemmän lisäryhmän. … Jatka lukemista ”Ladies Kennel Club lahjoittaa 1500 EUR kuulo- ja tukikoirien koulutukseen”

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset | Leave a comment

Ladies Kennel Club lahjoitti Sairaalaklovnit ry:lle 2000 €

Ladies Kennel Club lahjoitti 1.11.2017 Sairaalaklovnit ry:lle 2000 €. Lahjoitusvaroilla toimiva Sairaalaklovnit ry tekee tärkeätä työtä pienten potilaiden ilahduttamiseksi Yliopistollisissa sairaaloissa. Kuvassa vasemmalta Carina Kitti (LKC), Klovnitohtori Hösselström, Annette Relander (LKC) ja Aino Viertola Sairaalaklovnit ry:n toiminnanjohtaja.

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset | Leave a comment

Ladies April Shown 2017 tuotto Wise Nose ry:lle

Ladies April Shown tuotto 8.000 € lahjoitettiin 17.10.2017 Wise Nose – Suomen hajuerotteluyhdistykselle. Wise Nose -Suomen hajuerottelu ry on koirien hajuerottelukoulutukseen ja -työskentelyyn erikoistunut yhdistys. Erikoiskoulutetut hajukoirat osaavat ilmaista opetetun hajun eri näytteistä kuten veri, sylki, iho, virtsa ja seerumi, ja tunnistaa varhaisessa vaiheessa erilaisia sairauksia kuten syöpä, borrelioosi ja hypotyreoosi.

Posted in Ajankohtaista, Lahjoitukset | Leave a comment