LKC:n syyskokous marraskuun pimeänä iltana

Reipas joukko jäseniämme oli kokoontunut 1.11.2022 Helsingin Vinttikoirakerhon ”päämajaan” Tuomarinkylään päättämään tulevan vuoden toiminnasta ja valitsemaan uutta hallitusta. Iloinen puheensorina täytti pian tilan ja esittelykierros kysymyksineen meinasi viedä huomion itse asialta. Paikalla oli niin uudempia kuin vanhempiakin leidejä ja siksi oli paikallaan esittäytyä.

Päätökset tehtiin sopusoinnussa ja kaikkiin tehtäviin löytyi tekijä.

Puheenjohtajana jatkaa Anne Sinisalo ja hallitusjäseninä Tuija Wegelius, Nina Yrjölä ja Ulla Koivuniemi, kaikki 2023-2024. Varajäseniksi valittiin Maija Hänninen ja Mirella Martiskainen, toiminnantarkastajaksi Tarja Löfman ja varatoiminnantarkastajaksi Ulla Laurio, nämä kaikki vuodeksi 2023.

Lisäksi yhdistyslainsäädännön muutos antoi vuosikokoukselle mahdollisuuden päättää, että yhdistyksen sääntömääräisiin kokouksiin voi osallistua myös etäyhteydellä. Ennen lain muutosta tähän vaadittiin yhdistyksen sääntömuutos.

Seurustelu jatkui glögin, piparkakkujen ja joulutorttujen parissa, monelle kauden ensimmäinen, sieltä se joulu hiipii.

Kiitävi aika, vierähtävät vuodet ja aina vaan jaksavat pitkäaikaisimmatkin jäsenet tulla paikalle. Kuvassa Tuula Plathan ja Pirjo Grönfors, takana uudempi Leidi Mirella Martiskainen